Cauta

In urma cu 5 saptamani am facut un avort prin aspiratie.

Nicol a intrebat pe 04.01.2014

Buna ziua. In urma cu 5 saptamani am facut un avort prin aspiratie. Mentionez ca am asteptat 2 saptamani pentru a ma reface dupa care am avut contact sexual, dar fara finalizare inauntru. Cand am facut 5 saptamani de la avort am intrat in panica pentru ca ciclul nu imi venea, am cumparat si am facut mai multe teste de sarcina care au iesit pozitive. A doua zi dupa ce am facut testele de sarcina acasa, a inceput sa imi curga sange, am crezut ca mi-a venit ciclul menstrual, insa a inceput sa curga din ce in ce mai tare si numai cu cheaguri. M-am speriat, m-am dus la medic mi-au facut mai multe analizel dupa care mi-a spus: am hormonii de 7000 ceva de genul, mi-a facut ultrasunete si mi-a mai facut numai stiu numele dar a bagat ceva inauntru dupa care de pe un monitor a citit cateva lucruri. Mi-a spus ca trebuie sa elimin cheagurile pe cale naturala.

In 48 de ore, mi-a dat programare dupa 2 zile sa merg din nou la spital, daca in urma consultatiei ea va vedea ca inca sunt cheaguri, a spus ca o sa inceapa sa ma curate.

Am facut si test de sange la spital si ei mi-au spus ca am avut este sarcina de 5-6 saptamani, eu nu inteleg cum e posibil acum 5 saptamani am facut un avort, iar eu 2 saptamani dupa nu am facut nimic.

Mentionez ca am facut avortul in tara unde eu acum ma aflu, in Emirate. Va rog sa ma ajutati, eu nu inteleg nimic din ceea ce mi se intampla.

1 raspunsuri

Dr.Panaitescu.Anca
a raspuns acum 6 ani

Nu va pot da un raspuns cert, dar trebuie sa vorbiti cu medicul dumneavoastra. Trebuie sa stiti ca uneori, din cauza conformatiei uterului, in timpul manevrelor de aspirare initiale nu poate fi evacuat tot continutul uterin (de exemplu in cazurile anomaliilor uterine). Vorbiti cu medicul care va cunoaste cel mai bine istoricul.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/