Cauta

In conditiile date se poate vorbi de o sarcina?

toteu a intrebat pe 29.06.2010

As avea si eu o intrebarem in data de 22 mai am avut un contact sexual neprotejat, a doua zi m-am trezit cu o greata si dupa amiaza am avut o cadere de calciu, dar am si vomitat. M-am speriat si am luat pilula de a doua zi dar la 12 ore de la contactul sexual, cu toate ca logodnicul meu a zis ca nu am pt ce ca nu s-a intamplat nimic. Neavand nici un simptom in urmatoarele 3 ore dupa cum scria in prospect, m-am linistit, dar am avut un alt contact inainte de a lua si a doua pastiluta. La 5 zile mi-a venit si menstruatia 29 mai(timp de vreo 3-4 zile dar abundent)dar la diferenta de 1 zi, cum imi venea in mod normal adica pe data de 28 in fiecare luna. Acum imi fac griji pt. ca a trecut 1 luna si nu mi-a venit, cu toate ca simptomele le am, dar ma tem sa nu fie o sarcina: ma poate ajuta cineva cu un sfat, va rog!

6 raspunsuri

roxi
a raspuns acum 10 ani

Fa-ti un test de sarcina si cam ce simptome ai.

toteu
a raspuns acum 10 ani

Ameteli usoare, sensibilitate a sanilor, balonare, greata, durere de cap, dureri de ovare, abdomen si am si niste scurgeri dar galbui, nu rosiatice sau roz asa cum am gasit scris la un articol cu simptomele pt. sarcina, dar asa am avut mereu. Aceste simtome le am in fiecare luna inainte sa imi vina, de aceea eram derutata.

roxi
a raspuns acum 10 ani

Sa inteleg ca nu vrei inca bebe, poate fi vb de o sarcina, dar mai bn fa-ti un test. Sa ne auzim cu bine.

tot eu
a raspuns acum 10 ani

Vreau un bebe, chiar foarte mult, dar nu acum, prefer sa fac prima data nunta si apoi bebe.

toteu
a raspuns acum 10 ani

Daca mi-a venit cm de 2 zile, in prima jumatate a zilei am avut o scurgere maronie, dar dupa amiaza din 30 am avut sangerari normale pt. un cm doar ca e cu cheaguri. Imi mai pot face probleme?

roxi
a raspuns acum 10 ani

Buna, eu cand am ramas gravida, in ziua cand trebuia sa-mi vina cm am avut o scurgere maronie, dar foarte putin si asta spre seara. Apoi dimineata nu am mai avut nici o scurgere,
eu zic totusi sa-ti faci un test dupa ce termini cu cm. Bafta sa ne auzim cu bine,multa sanatate.

Vezi intrebari din:
Modifică Setările