Cauta

Este normal sa am doar stari de somnolenta si urinari dese?

cristina a intrebat pe 17.04.2014

Mentionez ca sunt insarcinata in 10 -11 saptamani si iau Cyclogest 400 mg la 12 h (progesteron) nu sunt in tara, iar aici nu se recomanda utrogestanul.

Cu tot dozajul, eu nu am decat stari de somnolenta. Am citit ca sanii ar trebui sa fie tensionati la mine au fost prin saptamana 8, dar de atunci nu simt decat o usoara sensibilitate la sani.

Ma nelinisteste ca nu am simptome chiar cu administrarea de progesteron suplimentara. Credeti ca pot fi probleme?

6 raspunsuri

Dr.Botezatu.Radu
a raspuns acum 6 ani

Simptomele difera de la pacienta la pacienta. Nu va ingrijorati. In mod normal, progestativ se recomanda pentru o anumita problema. Daca medicul v-a asigurat ca totul este in regula inseamna ca nu sunt probleme.

andreuk
a raspuns acum 6 ani

Stai linistita! Eu am luat la prima sarcina Utrogestan pana in luna a 5-a. Nu am avut stari specifice sarcinii deloc.

Culmea, imi doream sa am pentru ca am ramas foarte greu insarcinata si chiar voiam sa simt prin toti porii minunea de a fi insarcinata.

La a doua sarcina nu am luat Utrogestan si nimic altceva de genul asta. Nu a fost cazul. Si la fel, nu am avut nicio alta stare.

Ba mai mult a doua oara a fost si fetita si se spune ca de obicei sarcinile cu fete sunt cam "gretoase".

Ei bine, nu a fost asa. Deci, draga mea, bucura-te de sarcina si nu te ingrijora! Multa sanatate si sarcina usoara mai departe!

andreuk
a raspuns acum 6 ani

Aaa si sa nu uit, stari de somnolenta am avut si eu la ambele sarcini, deci si cu si fara Utrogestan.

Insa asta se intampla in prima parte a sarcinii. Mai spre sfarsit pregateste-te pentru opusul care te va tine treaza pana la 3-4 dimineata. Cam la toate burticile apar insomniile mai tarziu.

cristina
a raspuns acum 6 ani

Iti multumesc pentru raspunsuri si incurajari sunt tematoare deoarece am citit ca in cazul in care simptomele dispar sarcina nu decurge normal sau poate fi un deficit de progesteron.

M-am dus cu gandul la asta deoarece in saptamana 7 - 8 am avut sanii usor durerosi si grei, dar acum nimic. Programare am abia pe 24, nu sunt in tara si aici este mai dificil sa ajungi la medic cum iti trece ceva prin cap. Inca o data iti multumesc si sper sa fie totul in regula.

andreuk
a raspuns acum 6 ani

Daca dispar, dar la tine nu au aparut. Deci nu cred ca sunt motive de ingrijorare. Eu la inceput aveam stari ca cele premenstruale, dar sunt normale.

cristina
a raspuns acum 6 ani

Multumesc pentru rabdare. Internetul ne arata pana ne tampeste. Te tin la curent. Iti doresc sarbatori frumoase, iar iepurasul sa le aduca multe zambete piticilor.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/