Cauta

E posibil sa fiu insarcinata si sa nu am niciun simptom? Ultima data a ciclului mentrual este de 22 octombrie 2013.

Catalina a intrebat pe 03.01.2014

Nu am un ciclu regulat, dar imi vine in fiecare luna. Stiu ca ar fi trebuit sa fac un test de sarcina, dar nu am facut, de teama sa nu fie negativ. Imi doresc tare mult un bebe. Singurele lucruri care imi dau de gandit este faptul ca m-am ingrasat cu vreo 3 kg, iar talia mi s-a marit cu vreo 7 cm, si obosesc cam repede. In rest, nimic.

2 raspunsuri

Larisa
a raspuns acum 6 ani

Dupa detaliile date parerea mea este ca esti gravida. Bafta! Trebuie sa faci testul.

BiancaSol
a raspuns acum 6 ani

Ar trebui sa te grabesti cu confirmarea exacta, pentru ca daca esti in vreo 2 luni de sarcina, trebuia deja sa iei vitamine - acid folic de ex pentru dezvoltarea creierului lui - se ia in primele 3 luni de sarcina.

Apoi, trebuia deja sa faci analizele uzuale si sa te programezi pentru prima ecografie fetala (se face in saptamana 11-13 (14 maxim !).

Este foarte aglomerat la doctorii buni. Apoi, mai sunt detalii pe care le afli de la medicul ginecolog, ce trebuie sa mai faci daca vreo analiza de sange/ginecologica nu iese in limitele normale.

Poti avea cate ceva care trebuie "reparat", chiar daca tu nu ai simptome, insa care ar dauna dezvoltarii sarcinii.

Daca iti doresti tare mult un bebe, trebuie sa te ocupi de el, deja a trecut mult timp daca nu ai facut absolut nimic pana acum. Bafta!

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/