Cauta

E posibil sa fie sarcina?

mona_78 a intrebat pe 23.08.2014

Am un ciclu normal cam la 26 zile, de 6 luni tin evidenta calendarului. Acum in luna iulie cand am fost in perioada fertila am avut contact sexual, unul cu 2 zile inainte de ovulatie si un altul in ziua ovulatiei, insa in ziua ovulatiei am avut si o scurgere maronie, apoi in urmatoarea zi nu am mai avut nimic.

Insa ciclu trebuia sa imi vina pe 10 august, dar a inceput pe 9, maroniu, apoi pe 10 si 11 mi-a venit normal, dar foarte putin ,fata de cum imi vine de obicei, iar in urmatoarele 2 zile doar putin maroniu.

Eu insa ma simt ca si cum as fi insarcinata, ma simt balonata tot timpul, burta o simt diferita, si ca marime si ca forma, sanii ii simt mai mari si grei, insa nu ma dor,lucruri care pana acum nu le simteam, decat inainte de ciclu, am doar senzatie de greata in timpul zilei si am inceput sa mananc mai cu pofta, parca imi cere organismul mai mult, insa nu am pofte de anumite alimente.

Inainte de ciclu aveam pofta de mancare,dar acum mereu. Ma simt parca si mai obosita ca de obicei, am facut doua teste de sarcina si au iesit negative, insa nu stiu daca le-am facut corect, deoarece le-am facut spre seara,unul pe 13 augut si un altul pe 18.

Am avut ceva dureri de burta in perioada fertila si m-au tinut pana la ciclu.

La prima sarcina m-am ingrasat mult, inainte sa aflu ca sunt insarcinata, iar cand am aflat aveam doar 4 sapt, insa nu am avut greturi, pofte, sau alte probleme, doar lipsa ciclului.

1 raspunsuri

Angi
a raspuns acum 6 ani

Este posibil sa fii insarcinata, cel mai bine dute la un ginecolog si afli sigur daca esti sau nu insarcinata.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/