Cauta

Dureri in partea stanga a abdomenului in saptamana 16 de sarcina.

Ionela a intrebat pe 10.01.2015

Sunt in saptamana 16 de sarcina si cateodata simt o durere mica, dar de durata in partea stanga a abdomenului, sub coaste.

Si, la un interval de 1-2 saptamani, scurgerile vaginale devin usor galbui (cel putin asa mi se pare) si fara mros, dar asta tine 1-2 zile, dupa care revin la normal.

Sotul zice ca imi fac prea multe griji, dar e prima sarcina si il doresc tare mult pe bebe. Sunteti de aceeasi parere cu sotul,sau ar trebui sa imi fac griji mari? Va rog sa imi raspundeti. Multumesc.

3 raspunsuri

roxyb
a raspuns acum 5 ani

Durerile mici in sarcina sunt normale. De multe ori bebe sta in unele pozitii si apasa pe unele organe.

Scurgerile daca sunt fara miros si mai abundente, nu ai de ce sa te ingrijorezi pentru ca sunt normale in timpul sarcinii.

Si eu am aceeasi parere ca si sotul tau, iti faci prea multe griji. Relaxeaza-te si bucura-te de sarcina! Cand vei merge la urmatorul control la medic spune-i si lui toate lucrurile astea.

mamastietot
a raspuns acum 5 ani

In perioada sarcinii (mai ales daca este prima) ne facem griji din aproape orice motiv, dar parerea mea este ca mai bine sufli si in iaurt, fara sa te fi oparit dinainte cu ciorba.

Ce te costa sa intrebi medicul? Decat sa stai cu sufletul la gura, mai bine intreaba, informeaza-te. Chiar daca o faci doar pentru linistea ta. Nu se supara nimeni.

ionela
a raspuns acum 5 ani

Multumesc mult. Saptamana viitoare merg la control si intreb doctorul. O zi buna!

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/