Cauta

Durere accentuata in zona intima, sunt insarcinata in 24 saptamani!

Alina a intrebat pe 04.09.2015

Sunt insarcinata in 24 saptamani si cam de 2 sapatamani am niste dureri groaznice in zona intima cand merg sau cand depun un mic efort, aceasta durere se manifesta ca niste intepaturi dureroase, de parca ar fi o durere a osisoarelor din zona intima.

Durerea s-a extins pe lateral in partea dreapta in sus (tot zona intima) si e umflat, aceasta durere si umflatura ma chinuie cand stau mult in picioare sau cand merg, nu stiu ce sa mai fac si unde sa apelez?! Am fost la doi medici si nici unul nu mi-a zis ce am cu adevarat!!

Un doctor mi-a zis ca am candida am urmat tratament si niciun efect, celalalt mi-a zis ca-i din cauza lipsei relatiilor sexuale. Sunt foarte ingrijorata! Ajutati-ma, va rog!!

5 raspunsuri

larisa
a raspuns acum 5 ani

Buna. nu te panica, aceasta durere e ceva normal in sarcina. Aceeasi chestie o am si eu. Incearca sa te relaxezi cat mai mult si sa nu mai stai mult in picioate, iar daca ai candida pune o lingura de bicarbonat in apa si spalate. Incearca sa nu mai stai mult in picioare. Sarcina usoara.

Alina
a raspuns acum 5 ani

Merci mult Larisa, sper din tot sufletul intradevar sa fie ceva normal in sarcina.

larisa
a raspuns acum 5 ani

Da, draga mea, nu te ingrijora. Aceeasi chestie am patit si eu si inca o am, dar incerc si eu sa stau cat mai mult jos si ma ajuta foarte mult.

Singura grija a ta ar trebui sa fie doar atunci cand ai scurgeri cu sange, aia da, e cam de rau, dar in rest durerile ce le ai sunt din cauza sarcinii pentru ca se dezvolta. Sper sa te ajute sfatul meu. Ai grija de tine.

alina
a raspuns acum 5 ani

Hai ca mai linistit cat de cat. Tu ai fost la medic si ti-a zis ca ar fi din cauza sarcinii durerile astea?

Alina
a raspuns acum 5 ani

Multumesc Larisa!

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/