Cauta

Doamna doctor, este vorba de implantarea de nidatie?

yasmin a intrebat pe 04.05.2014

Buna seara. Doamna doctor, ajutati-ma nu am cu cine sa vorbesc. Am 22 ani. Am un ciclu neregulat, imi doresc mult un copil. Sunt casatorita. Durata cm este de 35 zile cand este pentru mine "regulat", 40, 42, 45 de cateva ori 50, dar mai rar.

Am fost la control, ma controlez periodic este totul ok. Deci, pe 1 aprilie am avut mestruatie si pe 29 aprilie (eram la ovulatie, simt ovulatia cand se produce) contact sexual cu ejacuare interna - mentionez ca nu am avut niciodata copii nu am ramas niciodata gravida, nu am folosit niciodata anticonceptionale sau prezervativ. Unica mea protectie a fost ejacuare externa.

Am facut-o intentionat ca ne dorim un bebe.

Acum, astazi suntem in 4 mai, deci dupa 5 zile de la contactul neprotejat de pe 29 aprilie am un fel de, mestruatie ciudata, am crezut azi de dimineata ca mi-a venit menstra, dar este deja seara, nu am menstra, e foarte putin abundenta este ba maro inchis, ba roz si putin nu mult.

M-am simtit rau azi eram palida si ameteli, plus dupa amiaza am vazut ceva chegulete maronii, acu sunt roz. Ce este?

Este ciudat nu este ca de obicei mentra, am citit pe aici ca poate fi implantarea in uter. Oare pot fi insarcinata? Ar fi prea mare bucuria, nu prea cred. Va rog sa-mi raspundeti, nu stiu, ce trebuie sa fac. Sa merg la doctor? Va multumesc.

2 raspunsuri

Dr.Panaitescu.Anca
a raspuns acum 6 ani

Trebuie sa faceti un test de sarcina. In ceea ce priveste durata perioadei dintre menstruatii, daca depaseste 35 de zile nu este normal.

Cred ca trebuie sa vorbiti si cu un medic endocrinolog.

Va doresc succes si nu uitati sa luati acid folic in fiecare zi.

Daca mai aveti intrebari, nu ezitati sa scrieti!

yasmin
a raspuns acum 6 ani

Va multumesc tare mult, voi vorbi cu doctorul de familie despre chestia asta, la fel pentru acid folic, deci il pot lua inainte de a concepe?

In ceea ce priveste, nu am ramas pentru ca am si acum sangerare, dar voi mai incerca.

Va mltumesc inca o data.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/