Cauta

De trei luni, nu am menstruatie. Am greturi si am dureri de sani si imi creste burtica si pe pielea de pe sani, venele sunt proeminente.

puica anamaria a intrebat pe 13.11.2012

De trei luni, nu am menstruatie. Am greturi si am dureri de sani si imi creste burtica si pe pielea de pe sani, venele sunt proeminente. Credeti ca sunt gravida? Mi-am facut doua teste, amandoua negative, dar am toate simptomele de sarcina. De 2 ani nu pot reusi sa raman insarcinata si mi-as dori acest lucru. Eu locuiesc in Slovacia si nu pot merge sa vizitez un ginecolog pentru ca nu am asigurare. Va rog frumos sa-mi raspundeti ca nu mai stiu ce sa fac pentru ca nu inteleg de ce imi intarzie asa mult menstruatia. Multumesc frumos!

1 raspunsuri

pavalina
a raspuns acum 7 ani

Poate ai o alta afectiune care-ti afecteaza menstruatia si-ti deregleaza hormonii. Poate nu ai facut bine testele de sarcina. Repeta testul de sarcina urmarind intocmai instructiunile de pe ambalaj. In orice caz, trebuie sa ajungi la un ginecolog. Probabil ca esti intr-o situatie dificila, dar si daca este sarcina si daca este o afectiune este un motiv suficient de puternic pentru a ajunge la medic.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/