Cauta

De la criza de nervi, poti avea avort spontan. Ce fel de sarcina am avut?

Ilona a intrebat pe 12.04.2014

Au trecut trei zile. Am dureri ca de menstruatie dar sangerarile sunt putine. Sanii nu mai sunt atat de mari si nu ma dor. Oare ce fel de sarcina am avut? Ce consecinte ma astepta? Aici nu pot rezolva nimic. Abia in luna mai voi venii in tara si voi putea pleca la medic.

3 raspunsuri

Dr.Botezatu.Radu
a raspuns acum 6 ani

De la criza de nervi nu puteti avea avort spontan. Trebuie sa ajungeti la medic pentru o informatie corecta. E posibil sa fi fost un avort daca stiati ca erati insarcinata si nu mai aveti semne de sarcina.

claudia
a raspuns acum 6 ani

Inteleg ca esti sigura ca esti insarcinata doar ca in urma unui episod nefericit ai inceput sa ai dureri ca la menstruatie si sangerari slabe.

Eu iti pot spune ca am trecut fix prin ce treci tu doar ca eu cand au inceput sangerarile am mers la medic sarcina este la locul ei asa ca daca ai sangerari nu inseamna ca ai pierdut sarcina.

Mie mi-a dat un tratament cu progesteron si no spa pentru usoarele contractii, adica durerile ca la menstruatie.

Incearca si dute la o clinica, te inteleg ca nu esti in tara nici eu nu am fost in tara atunci o consultatie nu e mai mult de 40 e sau te poti duce la urgenta spui ca pierzi sange si te doare rau burta mentionezi ca esti insarcinata.

Incearca si dute poate nu este prea tarziu. Asa am crezut si eu si multumesc lui Dumnezeu, bebe este bine si creste asa ca, fa tot posibilul pentru fat.

claudia
a raspuns acum 6 ani

P.S. Nu trebuie sa te iei dupa sani si ai mei erau normali, nu mai erau tensionati, nu mai erau sensibili. Din cauza asta si eu am crezut ca in urma supararii am pierdut sarcina. Nu mereu aceste simptome care dispar brusc anunta o pierdere. Gandeste-te ca multe femei au menstruatie peste sarcina. Du-te la un control eu cred ca nu este prea tarziu. Iti urez succes!

Vezi intrebari din: