Cauta

De ce atunci cand sunt foarte obosita, sangerez? Se opreste daca stau linistita. As dori sa imi explicati, va rog frumos.

carmen a intrebat pe 04.08.2013

Buna ziua, ma numesc Carmen si v-am mai scris inainte, eram suspecta de uter septic, dar in urma ecografiei din data de 31 iulie mi s-a spus ca nu sunt suspecta de uter septic ca totul este bine. Bebele are 61,5 mm, si ca este totul bine, nu am nicio amenintare de avort nimic, dar am o nelamurire, cand sunt foarte obosita incep sa sangerez putin si daca stau linistita mi se opreste, dar dupa aceea, cand ma duc la baie pe hartie inca imi mai apare un pic de maro si nu prea inteleg de ce se intampla asta din moment ce totul e bine. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Va multumesc frumos si astept raspunsul, sper sa fie unul rau. Acum am 12 saptamani si 6 zile.

2 raspunsuri

Dr.Panaitescu.Anca
a raspuns acum 7 ani

E o asociere intamplatoare. Este uneori posibil ca femeile in primul trimestru de sarcina sa sangereze si sarcina sa evolueze normal. Acest lucru nu are legatura cu oboseala dumneavoastra. Sunt doua evenimente diferite. In urmatoarele saptamani ar trebui ca sangerarea sa se opreasca si starea de oboseala, frecventa in primul trimestru de sarcina, sa dispara. Va doresc succes!

carmen
a raspuns acum 7 ani

Multumesc pentru raspuns, tocmai am fost la o clinica privata pentru investigatii mai amanuntite si mi s-a spus ca uterul meu nu e foarte relaxat de acea mai sangerez. Mi s-a dat sa iau progesteron timp de o saptamana de 2 ori pe zi din 12 in 12 ore, si dupa acea toata sarcina cate unul seara. In rest, bebele e foarte bine si creste repede. Va multumesc inca o data pentru raspuns. Va doresc o zi buna.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/