Cauta

Daca fac un test de sarcina, este prea devreme?

elygeorgy a intrebat pe 10.04.2013

Am avut menstruatie pe 24.02.2013, iar in martie nu am avut ciclu menstrual si nici pana in prezent. Am o stare de voma accentuata si zilnica, mananc chestii pe care inainte nu le agream, insa intr-una din zile am avut o secretie un pic rosiatica care nu a mai aparut. Acestea sunt semne de sarcina? Sunt insarcinata?

6 raspunsuri

alinatop
a raspuns acum 7 ani

Si eu sunt in acceasi situatie. Tot pe 24 februarie ultima menstruatie. Tot aceleasi stari. Si pe 9 martie am facut test de sarcina si a iesit negativ, iar seara am avut o mica si neinsemnata scurgere maro. Atat. Menstruatia inca nu a venit. Nu stiu ce se intampla.

elygeorgy
a raspuns acum 7 ani

In seara asta imi voi face un test de sarcina. Sper sa-mi iasa pozitiv.

alinatop
a raspuns acum 7 ani

Cum e? Elygeorgy, cum ti-a iesit testul. Eu am facut test de sange hcg si a iesi 0.26 din cate am inteles eu nu e sarcina la mine. Mai astept pana ma duc luni sau marti la control.

elygeorgy
a raspuns acum 7 ani

Eu sunt fericita posesoare a unui bebe, sunt extrem de fericita, acum imi caut un medic pentru ca sunt in Italia de putin timp. Iti doresc sa ai parte de o asemenea fericire daca o astepti si tu cu nerabdare.

alinatop
a raspuns acum 7 ani

Bravo. ma bucur pentru tine. multa sanatate, sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos.
Mie inca nu mi-a venit cm, sanii s-au mai umflat, disconfort abdominal si de mijloc. Dar nu am curaj sa fac testul inca. Eu mai am un copil de 2 ani si 8 luni si atunci cand am ramas cu el prin aceleasi situatii am trecut. La cat timp ai facut testul si a iesit pozitiv, de la ultimul cm?

elygeorgy
a raspuns acum 7 ani

Trebuia sa-mi vina menstruatia pe 24, iar testul l-am facut dupa 2 saptamani, aceleasi stari aveam si eu insa, acum observ ca imi mai trece raul.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/