Cauta

Daca am uter inclinat spre spate, ce riscuri sunt sa pierd copilul?

m roxi a intrebat pe 02.03.2010

Medicul mi-a spus ca am uter inclinat spre spate si ca nu am voie sa fac efort deloc, sa am o viata linistita si fara stres sau suparari si nu o sa am nici o problema. Dar eu vreau sa stiu ce riscuri sunt in cazul meu sa pierd copilul. Ce se poate intampla sa determine pierderea unei sarcini?

5 raspunsuri

carleta
a raspuns acum 10 ani

Riscuri exista la orice sarcina, dar tu poti pierde mai usor ca altele daca: faci efort, te enervezi samd... pana la 9 luni trebuie un repaos aproape total, daca nu poti acasa, te internezi si stai in pat.

criss20
a raspuns acum 10 ani

Si eu am uter retrovers si sunt in saptamana 21 de sarcina, de obicei odata cu evolutia sarcinii isi revine si uterul spre fatza. Eu sunt la a 2 a sarcina si nu am avut nicio problema legata de faptul ca am uterul pe spate, dupa 2 luni in ambele sarcini a revenit la normal! Efort mai putin, fara ridicari si cam atat...

dorissa
a raspuns acum 10 ani

Trebuie mers regulat la doctor.

caramelo
a raspuns acum 10 ani

Si eu am uterul inclinat spre spate si medicul care a constatat asta mi-a spus ca o sa duc sarcina mai greu, dar nu a fost deloc asa din contra, am avut o sarcina cat se poate de usoara si crede-ma ca am facut de toate, chiar si in ultima luna am lucrat fara nici o problema.

sarabanda
a raspuns acum 10 ani

Nu conteaza prea mult ca este lasat pe spate, important e sa fie bine inchis pe perioada sarcini. Multa sanatate.

Vezi intrebari din:
Modifică Setările