Cauta

Cum procedati cand doctorul care va supravegheaza sarcina nu asista si la nastere?

Anbi a intrebat pe 23.01.2015

Sunt insarcinata in 2 luni. Medicul meu este Bumbu Slavian, Medas Feminis. Dumnealui este un doctor extraordinar. Din pacate, nu asista si la nasteri. Si aici incepe dilema mea. Prin urmare, vreau sa va intreb, daca exista cineva care este pacienta domnului doctor si care este insarcinata? In caz afirmativ, ce spital ati ales pentru nastere? Cu ce doctor?

Multumesc frumos!

2 raspunsuri

dana
a raspuns acum 5 ani

Buna,

Depinde unde nasti. De exemplu, eu nu am nascut in tara si la fiecare control pana am nascut, am avut asistente diferite.

Doctorul ma consulta doar daca asistenta isi facea griji pentru mine si sanatatea bebelusului.

Cand am nascut, am nascut asistata de o moasa si la fel, doctorul a fost chemat doar in cazuri de urgenta.

Am vazut deci pe parcursul sarcinii poate 10 persoane diferite, dar nu m-a deranjat. Cred ca se pune prea mult accent pe lucruri de acest gen.

Iti doresc o burtica si un bebe sanatos.

Anbi
a raspuns acum 5 ani

Buna,

Multumesc mult pentru raspuns insa problema mea este alta. Medicul meu lucreaza intr-o clinica privata care nu are si sali de nastere, mai exact nu ofera acest serviciu. De asemenea medicul meu nu lucreaza intr-un alt spital privat/public pentru a putea merge acolo pentru nastere.

Prin urmare medicul meu imi va supraveghea sarcina, dar nu stiu unde sa merg pentru nastere. Din ce stiam, medicul care supravegheaza sarcina ar trebui sa supravegheze si nasterea.

Precizez ca voi naste in tara.

Multumesc.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/