Cauta

Chiuretaj din cauza unei sarcini oprita din evolutie.

Tanya a intrebat pe 21.02.2015

Am fost insarcinata in 10 saptamani, insa am fost nevoita sa fac chiuretaj pentru ca sarcina s-a oprit din evolutie. Credeti ca voi mai avea sanse sa raman insarcinata? Cat timp trebuie sa astept pana as putea ramane din nou insarcinata?

2 raspunsuri

nicoleta_v
a raspuns acum 5 ani

Salut! Sunt o gramade de femei care su pierdut prima sarcina si au acum 1 sau mai multi copii. Nu te descuraja, totul e sa ai rabdare nu stiu sigur ca trebuie sa astepti, parca 3 luni, oricum timpul o sa treaca foarte repede si o sa poti din nou incerca. Mult succes iti doresc!

RosuAna
a raspuns acum 5 ani

Din pacate am trecut si eu prin aceasi situatie, aveam 9 saptamani cand am descoperit ca am o sarcina fara embrion (crescuse in mine doar casa copilul, nu si copilul) si imi imaginez cum te simti. Eu si acum la o luna de la chiuretaj cand imi mai amintesc imi dau lacrimile, dar tot ce poti sa faci este sa incerci sa treci peste. Stiu ca este greu dar alta solutie nu ai, si trebuie sa gandesti pozitiv si sa te rogi, fiindca, cu siguranta va urma un alt bebe. Mie mi-a spus doctora ca dupa trei luni sa incerc sa fac alt copil, si dupa ce imi vine prima menstruatie sa merg la control sa imi fac niste analize, dar sincera sa fiu eu o sa incerc sa raman dupa prima menstruatie (adica pe la vreo luna si jumatate). Iti doresc multa sanatate!

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/