Cauta

Ce este inductia si cand se apeleaza la inductie?

pandora1982 a intrebat pe 03.12.2014

Am 32 de ani sunt la prima sarcina (37/6) si locuiesc in Anglia. Pe parcursul sarcinii aici se fac doar 2 ecografii sau mai multe daca sunt probleme in sarcina.

Ieri am fost la cea de-a 3-a ecografie deoarece copilul este prea mic pentru perioada asta, dupa graficele lor 2.600 kg.

Fara prea multe explicatii mi-au propus inductia. Tot ce mi-au zis este ca imi vor introduce niste medicamente (hormoni) din ce m-am documentat eu, ca sa faca uterul mai prietenos.

Din ce am citit eu inductia s-ar face celor care au trecut de termen in ideea de a provoca travaliul. Daca copilul meu este prea mic, de ce se necesita inductia?

Alta nelamurire pe care o am sunt efectele secundare. Care ar fi acestea si ce impact pot avea asupra copilului si asupra mea?

2 raspunsuri

nicoleta_v
a raspuns acum 5 ani

Salut! Cred ca cel mai bine tot doctorii tai te-ar putea lamuri. Vorbeste din nou cu ei despre asta. Din pacate si eu am citit doar despre procedura.

Cunosc un singur caz - o prietena a mea a nascut in Franta si la fel, i-au indus nasterea pentru ca depasise termenul. Tot ce mi-a spus e ca a fost cam nasol, nimic mai mult, nasterea a fost normala.

Insista sa discuti despre nastere - ce alte variante mai sunt si avantaje/riscuri ale acestora.

Succes!

pandora1982
a raspuns acum 5 ani

Cu siguranta, voi intreba la urmatoarea programare, insa ma intereseaza ceva mai multe pareri. Sincer, sistemul medical din UK este cam defectuos.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/