Cauta

Cand am ramas insarcinata?

a1yn4 a intrebat pe 08.08.2014

Buna! Sunt insarcinata. Pe data de 15 iunie mi-a venit menstruatia. Ciclul meu dureaza 27 de zile si e regulat. Pe 18 iunie, in a 4 a zi de menstruatie cand inca sangeram (m-a tinut 6 zile) am avut un contact sexual cu ejaculare in afara (nu era cu partenerul meu, ne certasem, ma rog).

Inainte sa facem pauza aia de relatie, am incercat 11 luni sa raman insarcinata si nu reuseam.

La cateva zile de la aventura mea, m-am impacat cu partenerul si am fost la medic pe 24 iunie sa imi dea tratament sa raman insarcinata.

Medicul mi-a spus ca ovarul drept se pregateste de ovulatie si sa fac teste de ovulatie care din data de 25 iunie pana in 29 mi-au iesit slab pozitive, timp in care am avut contacte neprotejate, aveam si mucusul cervical.

Medicul mi-a dat pastile Evecare si Acid folic despre care spunea ca ajuta la ovulatie. Pe 29 iunie m-a durut cam jumatate de ora burta tare, nu-mi mai simteam picioarele, iar pe 3 iulie mi-am facut un test de sarcina care mi-a iesit negativ.

Pe 10 iulie, inainte cu 2 zile de cand asteptam eu menstruatia a inceput sa ma doara burta destul de tare, credeam ca imi vine, dar pana la urma, la o intarziere de 1 zi jumate (13 iulie), am facut testul de sarcina care a iesit pozitiv, apoi am repetat alte 2 teste, tot pozitive.

Am fost la alt medic pe 17 iulie si mi-a confirmat sarcina, spunandu-mi ca am aproape 3 saptamani de la conceptie, s-a vazut sacul gestational. Mi-a zis ca ea crede ca am ramas cam pe la sfarsitul lui iunie, dupa 24.

Am fost astazi din nou la acelasi medic si mi-a zis ca e posibil sa fi ramas intre 20-22 iunie si ca pe 29 iunie cand am avut durerile s-a implantat. Nu mai stiu ce sa cred. Sunt total debusolata. La echo imi scrie ca am 7 saptamani si 5 zile.

Problema mea de fapt este urmatoarea: este posibil sa fi ramas insarcinata la contactul din 18 iunie, cu celalalt barbat, in timpul menstruatiei si cu coit intrerupt? Testul de sarcina de pe 3 iulie era facut cam la 15 zile de la acest contact si a iesit negativ. Va rog sa imi raspundeti. Multumesc!

0 raspunsuri

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/