Cauta

Buna ziua! Sunt insarcinata in 28 de saptamani. Pastilele de no-spa pot afecta in vreun fel copilul?

Madalina8 a intrebat pe 20.10.2016

De cateva zile am o durere insuportabila de dinti. Am incercat tot felul de remedii naturiste( usturoi, apa calda, vata in urechi, clatirea gurii cu apa cu sare, etc.) Nu pot merge la dentist pentru ca nu sunt in tara momentan. In dimineata asta am fost la farmacie si am cumparat Corsodyl dental gel, il pot utiliza doar de doua ori pe zi. L.am aplicat o data in dimineata aceasta, dar nu a avut efectul dorit, asa ca am luat si o pastiluta de no-spa(e singura pastila care am luat.o pe tot parcursul sarcinii). Am aflat de curand ca am rh negativ, si sunt foarte atenta sa nu pateasca ceva copilasul meu. Ar putea afecta in vreun fel pastila de no-spa, copilul? Multumesc anticipat!

2 raspunsuri

Izabela
a raspuns acum 3 ani

Buna. Eu sunt insarcinata in 6 saptamani. Chiar azi am fost la control si mi s-au recomandat aceste pastile no-spa, pentru dureri de cap.

Deci, poti sta linistita. Din moment ce sunt recomandate in sarcina nu are ce rau sa iti faca.

Ana
a raspuns acum 3 ani

No-spa este de obicei prescris in timpul sarcinii in cazurile de contractii false. Eu am avut asa ceva din luna a patra, motiv pentru care mi-am petrecut o buna parte a sarcinii la pat.

Insa trebuie folosita varianta de 40, maximum 3 pastile pe zi. Tot pentru dureri poti lua paracetamol simplu, clasic, la fel maximum 3 pe zi.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/