Cauta

As putea fi insarcinata?

Ioanasicipri a intrebat pe 09.03.2016

Buna ziua. Nici nu stiu cum sa incep. Deci pe 2 noiembrie am avut un contact neprotejat, dar nu sa finalizat in interior iar pe 6 noiembrie am intarcat copilul de la piept si pe 9 noiembrie am avut niste pierderi de sange rosu viu.

Pe 24 noiembrie am avut menstruatie. Pe 26 decembrie am avut iarasi menstruatie pe 15 ianuarie am facut un test de sarcina care a iesit negativ pe 23 ianuarie am avut menstruatie iar pe 29 ianuarie am facut un alt test care a iesit negativ iar pe 21 februarie am avut menstruatie iar pe 27 am facut alt test care a iesit negativ.

Toate testele sunt de la firme diferite. Nu am nici un simptom in afara de constipatie si gust amar in gura.

Voi ce credeti as putea fi insarcinata? Doar la asta ma gandesc intru-una. E un stres continuu?

2 raspunsuri

Cu atatea teste negative si menstre intre timp nu sunteti insarcinata din noiembrie, dar puteti ramane insarcinata daca mai aveti contact neprotejat!

stefy
a raspuns acum 4 ani

Am avut pe 2 februarie ciclu menstrual si pe data de 23 Februarie am avut contact sexual cu iubitul meu, menstruatie trebuia sa vina pe 2 martie nici acum nu mi-a venit si suntem pe data pe 20 martie, dar am cateva simptome de gravida.

Ma doare capul, am temperatura, mi-e greata, burta mi-e cam umflata nu mai ma incapap pantaloni. Ma simt obosita, ma doare tot spatele,

Dar am o nedumerire mi-am facut o gramada de teste de sarcina si mi-a aparut negative, ca nu sunt, mi-am facut si teste digitale.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/