Cauta

Aproximativ... cam pe cand sa ma astept sa nasc?

ostopenco anca a intrebat pe 17.05.2010

Pe data de 15.01.2010 am fost la un ecograf care mi-a spus ca sunt insarcinata in 19 saptamani si e baietel. As vrea sa stiu aproximativ cam pe ce data ar trebui sa nasc? Va multumesc.

4 raspunsuri

mindra
a raspuns acum 10 ani

Asa cum ti s-a raspuns si acum cateva zile, ar fi bine sa mergi la doctor, o ecografie si ei o sa-ti spuna data aproximativa. Nastere usoara.

dani_reby
a raspuns acum 10 ani

Daca imi spui si cand ai avut ultimul ciclu iti spun mai precis.

catalina
a raspuns acum 10 ani

De regula o sarcina normala si fara probleme este de 40 de saptamani, asa poti afla pe cat nasti cu aproximatie deoarece medicul in urma ecografiei ti-a spus cu siguranta ca esti insarcinata in 19 saptamani sau 19 saptamani si n zile. Se considera sarcina incepand cu a 10 zi de la ultima menstra, ex. daca tu ai avut ultima menstra pe 12 august se considera ca ai ramas insarcinata de pe 22 august, cel putin asa se calculeaza aici in Spania, insa datele sunt aproximative, nimeni nu poate sti cu exactitate cand sa intamplat. O alta metoda este sa intri pe site ul copilul.ro in sectiunea sarcina si acolo undeva iti va aparea sa introduci cu data ultimei menstre vei sti cand ai ramas insarcinata si data nasterii, tot aproximativa. Multa bafta!

catalina
a raspuns acum 10 ani

Nu stiu ce are de nu se publica tot mesajul.In sectiunea sarcina iti va aparea calculator sarcina. Aici ai link-ul http://www.copilul.ro/calculatoare/calculator-sarcina.html

Sper sa iti fie de folos.

Vezi intrebari din: