Cauta

Am rh-ul negativ sunt la a doua sarcina si anticorpi la 256. Se mai poate administra vaccinul anticorpi?

Momma Mirela a intrebat pe 05.07.2013

Buna ziua! Am rh-ul negativ si sunt la a doua sarcina, dupa prima sarcina nu mi s-a administrat vaccinul anticorpi (imunitatea find deja produsa). Acum la a doua sarcina in saptamana a 11 am facut sun set de analize anticorpi au iesit la 256. Mi s-a spus ca de acum inainte trebuie sa fiu atent monitorizata si ca din doua in doua saptamani trebuie sa fac ecografie si analize. Mi s-a mai spus ca din moment ce imunitatea este deja produsa si am anticorpi asa de mari vaccinul nu isi mai are rolul si din contra pot face rau copilului Eu am nascut si acum sunt monitorizata in Japonia. As dori sa stiu si parerea cuiva din Romania, doar pentru acel vaccin as veni pana in Romania. As dori sa va intreb ce sanse sunt sa pot naste un copil sanatos (ne dorin foarte mult acest copil ). Si daca in situatia mea in Romania mi se va administra vaccinul anticorpi? Si daca intr-adevar acest vaccin va face rau copilului (in situatia mea). Va multumesc anticipat. O zi buna mai departe.

2 raspunsuri

Dr.Panaitescu.Anca
a raspuns acum 7 ani

Prognosticul pentru copil depinde de acum de monitorizarea dumneavoastra si recomandarile pe pe care medicul vi le-a facut sunt corecte. Ce trebuie sa stiti este ca sansele sunt ca sarcina sa evolueze bine si sa nasteti un copil sanatos. In cele mai multe situatii ca ale dumneavoastra asa se intampla. Rostul monitorizarii frecvente este de a surprinde o eventuala degradare in starea fatului pentru a se administra tratamentul adecvat acelei situatii. Vaccinul nu face sa dispara anticorpi si nu aduce beneficiu acum. Va doresc succes si mai reveniti daca aveti orice intrebari!

momma mirela
a raspuns acum 7 ani

Va multumesc din suflet pentru raspuns. Nici nu stiti cat de mult m-a linistit aceast mesaj si cat imi este de ajutor. Chiar am vrut sa stiu si o a doua opinie (care chiar m-a linistit sufleteste). Va multumesc inca o data si poate chiar voi reveni cu o intrebare. Va doresc o zi buna mai departe si inca o data multumesc frumos. Cu stima si respect, momma mirela.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/