Cauta

Am facut mai multe teste de sarcina, si analiza la sange, toate au iesit pozitive. Intrebarea mea este: e normal sa nu am simptome de sarcina?

Nina a intrebat pe 11.06.2014

Sunt insarcinata si este a 3-a sarcina, primele doua au fost foarte dificile si am stat aproape tot timpul sub supravegherea medicilor, acum insa ma aflu in Irlanda, si aici medicina e diferita, fata de tara noastra.

Doctorita mea dupa ce mi-a dat rezultatul la analiza de sange care arata ca sunt insarcinata, a spus sa mai asteptam 2 saptamani si mai repetam o data - asta ma ingrijoreaza foarte tare.

Am avut ultima menstruatie in 19/04/14 nu pot sa inteleg de ce nu sunt trimisa sa fac restul analizelor, si sa mi se faca ultrasonografia pentru a se asigura ca se dezvolta normal embrionul!

Sunt foarte speriata si ingrijorata. Ajutati-ma, va rog.

1 raspunsuri

Dr.Panaitescu.Anca
a raspuns acum 6 ani

Este absolut normal sa nu aveti simptome. De asemenea, este de inteles atitudinea medicilor din afara. Va vor trimite la ecografie cand vor fi convinsi ca sarcina incepe sa evolueze, din cauza ca multe sarcini se pierd in prima parte a trim I din cauza unor anomalii ale cromozomilor care nu pot fi detectate si sunt accidentale, fara vreo cauza.

Trebuie sa incercati sa reduceti anxietatea si sa urmati sfaturile medicilor de acolo.

Cel mai probabil, totul va fi bine si sarcina va merge excelent!

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/