Cauta

Am avut primul contact sexual, cu prietena mea, acum 3 luni.

Ionut a intrebat pe 14.12.2013

Am si eu o intrebare. Am avut primul contact sexual cu prietena mea acum 3 luni aprox. Nu am ejaculat, dar ea era in perioada fertila, de atunci a facut 4 teste care toate i-au iesit negative, testele au fost facute la interval de timp diferit, primul 8 zile de la contact, dupa 15 si tot asa. Simptome nu are, menstruatia ii vine normal, in schimb ei i se pare ca i-a crescut burtica. Ce credeti? Poate fi insarcinata? Sau o metoda 100% sa afle daca e sau nu insarcinata? Multumesc frumos si o seara buna.

3 raspunsuri

alynutza79
a raspuns acum 6 ani

Nu e insarcinata, e clar, i-a venit menstruatia, testele negative. Se poate sa-si fi indus singura starea asta(autopsugestie). Exista teste de sange care pot confirma 100% o sarcina.

Ana.Roxana
a raspuns acum 6 ani

Cel mai indicat ar fi sa mearga la un medic ginecolog cu aparatura performanta sau cum spune Alynutza79 - sa-si faca analize la sange (aceste analize le poate face la medicul de familie).

Diana
a raspuns acum 6 ani

Zambesc, sunteti doar speriati! Poate e balonata, simptome nu are, teste negative si menstruatie! Nu poate sa ii creasca burtica in doar 3 luni, chiar daca ar fi ramas la primul contact sexual insarcinata! Burtica incepe sa fie vizibila abia din luna a 4-a de sarcina1 Aveti grija de voi si daca nu doriti bebe, protejati-va!

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/