Cauta

Am 17 saptamini de sarcina sunt micuta de statura si nu am burtica. De ce?

daniela a intrebat pe 16.04.2010

De cand am ramas gravida in fiecare luna am avut singerari, acum mi-au trecut dar imi simt burtica foarte jos si foarte grea. De ce?E normal? Am 17 saptamani.

3 raspunsuri

ziba
a raspuns acum 10 ani

Dar la un control medical ginecologic ai fost? Spune-i ginecologului care iti monitorizeaza sarcina aceste nelamuriri! Sangerarile pe sarcina de obicei nu sunt de bun augur, dar nu vreau sa te sperii! Ai monitorizat sarcina lunar cu ecografie? Sanatate si sarcina usoara!

daniela
a raspuns acum 10 ani

Da de la 5 saptamini de sarcina merg la control de luna trecuta din 16 am stat internata in spital pana luni. Da am vb cu doctorul si mi-a zis ca, se mareste uteru si din cauza asta imi simt burtica asa. Sunt si foarte slabuta inca iau no-spa si progesteron vaginal. Cand m-am internat mi-a zis ca am placenta joasa si cand ma externat a zis ca s-a mai ridicat. Mie frica sa nu sangerez din nou. Mentionez ca bebe e bine nu l-a afectat cu nimic faptul ca am sangerat.

ziba
a raspuns acum 10 ani

Daca sarcina ta e monitorizata periodic, iar medicul tau ti-a explicat de ce ai simptomele astea, atunci stai linistita, urmeaza-i sfaturile si tratamentul prescris, menajeaza-te si ai grija de tine si de bebe, fara ganduri negre si griji prea multe - nu va fac bine nici tie, nici lui bebe! Sarcina usoara si fara probleme!

Vezi intrebari din:
Modifică Setările