Cauta

A treia zi intarziere, test de sarcina pozitiv. Este sarcina?

Lavinia a intrebat pe 19.12.2013

Ultimul ciclu menstrual a fost pe data de 21.noe.2013. In perioada fertila am prestat. In data de 17 decembrie ar fi trebuit sa apara menstruatia. Perioada este de 26 zile (ultimele luni asa a venit - era ceas).

Astazi dimineata am facut test sarcina si a iesit a doua liniuta slab vizibila, dar vizibila. Este sarcina sau e prea devreme?
Urmeaza sa plec de revelion. Undeva in Serbia (200 km distanta) pentru 4-5 zile, daca e sarcina e vreun pericol?

As vrea si eu un raspuns urgent daca se poate.
Multumesc.

6 raspunsuri

lala
a raspuns acum 6 ani

Daca pe testul de sarcina apare a doua liniuta chiar si mai putin vizibila este pozitiv, poti sa repeti testul peste cateva zile poate de la alta firma pentru o mai mare siguranta, dar eu cred ca e sigur sarcina. Iar in legatura cu plecarea ta in Serbia nu e niciun pericol atata timp cat ai grija de tine. Calatoriile lungi sunt, de obicei, interzise in lunile 7-8-9. Nicidecum in primele luni. Felicitari si o sarcina usoara!

Lavinia
a raspuns acum 6 ani

Multumesc Lala pentru raspuns. Chiar imi doresc acest copil si nu as vrea sa il pierd. Oare e posibil sa-mi rapunda si un doctor ginecolog?

lala
a raspuns acum 6 ani

Cu placere si sa te ajute Domnul sa ai un bebe sanatos! O sa iti raspunda, dar de obicei, dureaza putin pentru ca sunt foarte multe intrebari. Inca un sfat: fa o programare la ginecolog ca sa vezi exact cum stai si daca nu iei deja incepe sa iei acid folic! Sanatate!

Lavinia
a raspuns acum 6 ani

La doctor ajung azi dupa masa. Am inceput sa iau acid folic de azi. Ramane sa vad ce zice si doctorul. Multumesc!

Lavinia
a raspuns acum 6 ani

Am fost la doctor. M-a palpat, mi-a facut ecografie la care nu s-a vazut nimic(sarcina prea mica). Mi-a prescris Duphaston si Femibion 1.
A zis ca pot pleca fara nicio grija. O sa mai fac un test de sarcina peste o saptamina. Multumesc pentru raspunsuri.

BiancaSol
a raspuns acum 6 ani

De ce ti-a prescris medicamente daca nu a vazut nimic?

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/