Cauta

Sunt insarcinata in 3 luni si simt ca nu o sa pot face fata la ceea ce va veni dupa ce voi naste?

lally16 a intrebat pe 05.02.2014

Sunt insarcinata in 3 luni si simt ca nu o sa pot face fata la ceea ce va veni dupa ce voi naste? Eu lucrez, dar sotul nu, ma simt deprimata. Ce pot face?

5 raspunsuri

mirelamarin
a raspuns acum 6 ani

Buna! Eu cred ca daca iti doresti cu adevarat acest copil, vei gasi puterea sa treci peste orice problema sau neajuns.

Ana.Roxana
a raspuns acum 6 ani

Nu te ingrijora. O sa faci fata .Eu stau cu bebele 24 din 24 si fac fata. Sunt zile si nopti mai grele, dar fac fata. Cand o sa-l stangi in brate o sa-ti dai seama ca esti in stare sa faci orice pentru el. La fel de ingrijorata eram si eu cand eram insarcinata, dar dupa ce am nascut s-a schimbat totul.

Cernea.Minel401
a raspuns acum 6 ani

Acelasi lucru l-am crezut si eu si acum, nu mai am treaba, imi impart timpul asa cum pot dupa programul ei. O sa vezi, nici eu nu am stiut nimic si sunt singurica fara ajutoare. Asta este instinctul de mama.

ofilica
a raspuns acum 6 ani

Atunci cand iti vei tine copilasul in brate vei depasii orice obstacol care acum ti se pare enorm de greu, usor usor, iti va da putere si bebelusul tau.

ana
a raspuns acum 6 ani

Te vvei descurca de minune, a fi mama este cea mai mare minune lasata de Dumnezeu.

Nimeni nu spune ca este usor sa fii mama, dar numai mama poate iubi desavarsit, ea e singura care poate sta zile, nopti, luni, ani in sir langa puiutii ei.

Eu sunt mama a trei baieti, sarcini consecutive si inca supravietuiesc.

Nu te mai stresa, bebele simte si va fi agitat, cu cat esti mai linistita si relaxata in timpul sarcinii, cu atat vei avea un bebelus mai linistit si care va dormi muuult.

Succes!

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/