Cauta

Menstruatie abundenta.

nikk a intrebat pe 12.12.2013

Buna ziua, va rog mult de tot sa ma sfatuiti ce sa mai fac, pentru ca momentan am terminat prenatalul, nu am un loc de munca si din pacate nu am posibilitatea sa ajung la dr ginecolog, in ceea ce priveste menstruatia abundenta si cheaguri marisoare. Am fost in vara la dr. si mi-a prescris orgametril 2 luni, o luna dupa tratament nu mi-a mai venit menstruatia si apoi am avut din nou abundenta insotita de intepaturi, nu dureri.

Am nascut prin cezariana acum 2 ani si nu am avut problema asta niciodata, doar de cateva luni este asa si am 35 ani, anticonceptionale nu am mai luat de cativa ani. Iau si niste gemoderivate de coacaz negru si zmeur pentru ca stiu ca sunt special pentru mucoase si uter, dar acestea probabil isi fac efectul in timp.

Va rog daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns, sunt constienta ca prin mesaje pe calculator nu se pot spune multe. Multumesc si astept raspunsurile dvs. O zi buna.

1 raspunsuri

Dr.Panaitescu.Anca
a raspuns acum 6 ani

Aveti uterul fibromatos? Trebuie sa faceti tot posibilul sa mergeti la medic. Conform asteptarilor din popor, consultatiile la ginecolog NU trebuie sa coste vreun ban la spitalul de stat.

Daca platiti asigurari si puteti primi o trimitere de la medicul de familie si aveti o adevreinta de salariat sau de somaj va puteti programa la un consult in ambulatoriu la un medic ginecolog. Este dreptul dvs sa beneficiati.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/