Cauta

De cate pastile de Dostinex este nevoie pentru oprirea lactatiei?

moroianunicoleta a intrebat pe 24.10.2013

Buna ziua. Am si eu o intrebare. Vreau sa opresc alaptarea pentru un baietel de un an si 4 luni si am incercat metode clasice cu suc de lamaie si grefa pe piept, dar nu are nicio treaba. As vrea sa iau Dostinex ca am auzit ca opreste lactatia in 2-3 zile. Este adevarat? De cate pastile este nevoie? O sa imi fie rau de la ele?

3 raspunsuri

alynutza79
a raspuns acum 6 ani

Au foarte multe efecte secundare. Eu am oprit lactatia punand pungi cu gheata, apa statuta, varza si in 2-3 zile am scapat.

simaf
a raspuns acum 6 ani

Eu am luat Dostinex la indemnul medicului. Am intarcat copilul la 2 anisori si aveam mult lapte. Inainte sa iei pastilele, pentru ca e nevoie de 2, trebuie sa golesti sanii cat de mult poti (cu pompa sau te mulgi singura), dupa care iei prima pastila. Nu mai alaptezi deloc si nici nu te mai atingi de sani. Pui comprese cu apa rece, sutiene foarte stranse (chiar si noaptea), iar a doua zi dimineata iei a doua pastila si gata. Eu am avut dureri de san, si erau foarte fierbinti, dar dupa cateva zile totul a trecut si sanii s-au golit. Bafta multa!

moroianunicoleta
a raspuns acum 6 ani

Multumesc. Am terminat cu asta. Am pus comprese cu apa rece usti de bors am scapta, dar 2 zile am zis ca mor de durere. Au trecut 3 luni si suntem bine. Multumim.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/