Cauta

Cat costa un vaccin care previne hepatita ?

mary a intrebat pe 09.05.2010

Am o colega bolnava de hepatita b activa, nu si-a mai facut analizele de 2 ani iar in ultimele 5 luni nu ca a slabit, s-a topit efectiv... in continuare refuza sa-si faca analizele de teama rezultatelor ulterioare; mentionez ca lucrez in domeniul confectiilor textile, deci oricat as incerca sa ma feresc nu am cum deoarece se folosesc ace, foarfeci, pistoale de etichetat... cu toate aceste obiecte ea se zgarie si se inteapa frecvent, nu se pune problema de ustensile personale, ea le foloseste pe toate, si noi la fel. As dori, daca se poate, sa-mi spuneti dvs dupa cum se manifesta boala ei (slabeste vazand cu ochii in continuare!) in ce poate degenera boala ei, daca poate deveni virala, etc si daca ma vaccinez, cat de des trebuie sa fac acest lucru? Am 32 de ani, imi doresc si eu o familie, un copil...Multumesc anticipat

2 raspunsuri

Dr. M.I. medic primar Endocrinologie
a raspuns acum 10 ani

Poate slabi rapid si acccentuat din multiple cauze (altele decat hep. virala), unele endocrine. Daca simti nevoia contacteaza-ma si poate te pot ajuta.
Cu bine, Dr. MI.

carmen
a raspuns acum 10 ani

Engerixul costa doar 55 lei doza si sunt necesare 3 doze (se face o doza acum, a doua la o luna de la prima administrare, si a 3 a doza, la 6 luni de la prima doza).

Vezi intrebari din:
Modifică Setările