Cauta

Steriletul si problemele cu care ma confrunt.

Tatiana a intrebat pe 28.10.2015

Buna, dragi mamici. Am un baietel minunat de 13 luni si o problema cu care ma confrunt deja de 9 luni.

Mi-am pus un sterilet in urma caruia am doar de suferit asa presupun eu ca din cauza lui pentru ca pana la el niciodata nu mi s-a mai intamplat sa am un ciclu atat de abundent si plus la toate cu bucati mari de sange inchegat sau nici nu stiu cum sa explic mai bine. Si, in plus la asta aceste bucati mai apar si in lipsa ciclului.

Am mers la medic, dar totusi imi spune ca cu steriletul e totul in regula e pozitionat corect, nu provoaca nicio problema si totusi pe mn ma framinta ideea de la ce sa fie oare ca deja am obosit de asa ceva nici viata personala cu sotul nu mai putem avea si imi tot reproseaza asta. Ajutati-ma, va rog, cu un sfat.

1 raspunsuri

Cel mai probabil steriletul e cauza sangerarilor si daca e montat de 9 luni si sangerarile in loc sa se diminueze s-au tot accentuat merita extras si fie montezi in locul lui unul ce elibereaza o doza mica de progesteron continuu si reduce menstrele pana la a le intrerupe complet (inhiba ovulatia) fie folosesti o alta metoda de contraceptie cel putin 2-3 luni pana te lamuresti daca menstrele revin la normal.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/