Cauta

Spitalul unde o sa nasc are rezerve, dar pe bebe nu-l lasa cu mine.

alinacristica a intrebat pe 05.08.2011

La voi mamicilor cum a fost? Imi este frica sa-l las pe alte maini, cum sa nu stea cu mine? Daca mi-l incurca cu altul? Imi este frica?

2 raspunsuri

mamiMatei
a raspuns acum 9 ani

Buna. De incurcat, nu o sa-l incurce. Imediat dupa nastere (in sala de nasteri) va vor pune la amandoi bratari la mana. Pe a ta va srie sexul copilului, data si ora nasterii si numele tau. La bebe, la fel. Cat despre "alte maini" e mai bine asa. Tu vei sta intr-un salon, probalil si cu alte mamici (noi am fost doua), veti primi vizite, asa ca crede-ma e mai bine sus la copilasi pentru el. Este ferit de microbii pe care-i poate lua stand intr-un salon unde se vor plimba zeci de persoane pe zi. Plus ca dupa nastere ai mare nevoie sa-ti incarci bateriile. Profita de cele 2-3 zile dupa nastere pe care le vei petrece in spital si dormi! Vei avea mare nevoie sa fii cat de cat odihnita. Dupa ce veti pleca acasa, vei uita ce inseamna somn, pana la cel putin 2-3 luni ale micutului. Nastere usoara!

zonica
a raspuns acum 9 ani

Eu am nascut acum patru luni si in spital bebe nu a stat cu mine in rezerva. Am stat cu grija, evident, dar nu s-a intamplat nimic, ba chiar mi-a prins bine m-am odihnit, ca acasa nu prea am mai avut timp, dupa. Nu cred ca ai de ce sa iti faci griji, stai linistita si gandeste-te la bebe care o sa vina, multa sanatate amandurora, pupici.

Vezi intrebari din: