Cauta

Scoica sau landou?

Noemi.Bunea517 a intrebat pe 07.10.2014

Buna, am o intrebare mai mult pt mamicile care s-au confruntat cu dileme de genul asta: ce e mai bine pentru un nou nascut, un landou sau o scoica?

Nu stiu cu ce sa o scot din spital pe bebelusa mea, eu voi naste la sfarsitul lui noiembrie deci ma astept ca vremea sa fie destul de urata. Si nu e vorba numai de scos din spital dar in timpul in care o sa vreau sa stea cu mine prin bucatarie cand gatesc sau la o scurta plimbare pe afara ce e mai indicat?

Scoica sau landoul? Tinand cont de lunile decembrie, ianuarie, februarie, pana i-oi lua un carucior.

Eu chiar nu stiu, nu pot sa le iau pe amandoua ca deja e fita sa ai si si. Va rog sa ma sfatuiti! Mersi.

2 raspunsuri

nicoleta_v
a raspuns acum 5 ani

Salut! Si eu am nascut in noiembrie, deci vorbesc din experienta.

Cand o scoti din spital o sa o iei in scoica pentru ca e foarte practica si nu o sa te cari cu carutul prin spital sau prin masina.

Scoica o vei folosi cand mergi cu bebelina la medic sau cand vei calatori cu masina (o poti folosi pe post de scaun de masina pana pe la 8 sau 10 luni chiar).

Pe afara (pt ca sigur o vei scoate afara) o vei transporta in landou pentru ca sta cel mai bine. Plimbarile se vor lungi in fiecare sapt asa ca o sa folosesti landoul pana prin luna a4a.

De atunci bebele o sa vrea sa se ridice pt ca devine puternic si curios si va incerca asta in permanenta insa va fi prea devreme pentru carutul propriu-zis. Asa ca vei folosi scoica din nou. Exista acum tot felul de adaptatoare pt scoica sa o poti monta pe carut.

Si asa, in pozitia asa - semisezut o vei plimba pana va sta singurica in fundulet si vei incepe sa folosesti carutul normal.

Eu, una asa am procedat. Evident, tu stii cel mai bine ce poti cumpara. Sper sa te fi ajutat.

Noemi.Bunea517
a raspuns acum 5 ani

Multumesc pentru raspuns!

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/