Cauta

Nasterea prin cezariana sau pe cale naturala? Avantaje si dezavantaje in ambele cazuri...

ama a intrebat pe 14.05.2010

Metoda mai putin dureroasa...

6 raspunsuri

bari narcis
a raspuns acum 10 ani

Eu am facut 2 operatii si ma simt excelent. Te doare vreo 3 saptamani, dar merita. Totusi un rol important il are si medicul pe mana caruia ai curajul si increderea sa te lasi.

roxana21
a raspuns acum 10 ani

Eu am nascut cu cezariana acum o luna si m-am simtit foarte bine, eu cred dupa parerea mea ca la cezariana nu este durerea ca la nastere normala. Este foarte usoara cezariana, acum depinde si de organism.

mindra
a raspuns acum 10 ani

Eu am facut vara trecuta a treia cezariana si la 2 sapt deja ridicam cauciorul sa urc scarile, nu am avut deloc dureri. Dupa operatie am avut dureri usoare ca de ciclu. Bafta.

SelmaNuran
a raspuns acum 9 ani

Eu nu stiu ce sa fac cezariana sau sa nasc natural. Am intrebat multa lume si toti au pareri diferite. As vrea si eu cezariana, poate sunt anumite particularitati, sau reguli pe care trebuie sa le respectam la cezariana. Daca poate cineva sa ma ajute cu vreun sfat. Va multumesc.

nikita37
a raspuns acum 9 ani

Cred ca la intrebarea asta trebuie sa raspunda doctorul, nu celelalte fete de pe forum. Eu am nascut de 2 ori si normal, am intrebat doctorul inainte. Mi-a spus sa nasc normal deoarece eu si copilul suntem OK. La a 2-a nastere aveam 37 de ani si la 20 min. dupa nastere am taiat-o la bebelusi sa-mi vad copilul.

nikita37
a raspuns acum 9 ani

La mine normal inseamna natural.

Vezi intrebari din: