Cauta

La nastere am avut ruptura de col uterin.

Noemi.Bunea517 a intrebat pe 18.12.2014

Buna. La nastere am avut ruptura de col uterin si am fost cusuta. Asta a fost acum 3 saptamani. E normal ca inca si acum sa vina sange, dupa 3 saptamani?

La rana unde s-a inchis ma doare destul de tare si inca stau intr-o parte ca altfel nu pot.

La dus am observat ca o bucata de ata cam de 2-3 cm atarna ceea ce ma ingrijoreaza. Ce sa fac? La control de abia peste 3 sapt trebuie sa ma duc.

2 raspunsuri

Andreea
a raspuns acum 5 ani

Este ceva normal mi-a spus si mie doctorul ca pana la 6 saptamani s-ar putea sa vina sange. Si eu am fost cusuta, dar nu cu ata continua, ci intrerupta dar eu am facut alergie la ele si le-am eliminat doar cu spalaturi cu apa oxigenata, dar este ceva normal sa simti ata ca si eu am mai gasit si dupa 5 saptamani si m-a durut cusatura din exterior, iar in fund am stat de abia la 6 saptamani.

Dar cand incerci sa stai si pe scaun de exemplu in fund pune o perna dedesupt ca nu doare asa tar, dar vei simti ca o presiune acolo si daca doare nu insista. Sper sa te refaci repede, dar trebuie si rabdare.

nicoleta_v
a raspuns acum 5 ani

Salut! Sangele acela se numeste lohii. Sunt resturile pe care orice lauza trebuie sa le elimine in primele 6 sapt de la nastere, dar nu e batut in cuie termenul. Pe mine m-au tinut cam 8 sapt si m-am vindecat foarte bine, totul a fost ok.

Rana e important sa nu se infecteze, deci pastreaza o igiena intima riguroasa. Sunt sigura ca totul o sa fie bine :)

Sa fiti sanatosi!

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/