Cauta

Kg din timpu sarcinii?Cum pot scapa de ele?

deni a intrebat pe 30.04.2010

In timpu sarcinii m-am ingrasat 27 kg. Am avut inainte 73 kg si am ajuns la 100 kg. Am 1,72 inaltime, am nascut de o luna, am dat jos 10 kg si atat. Acuma alptez si nu pot face nici o dieta, as vrea sa stiu voi cu cate kg v-ati ingrasat pe sarcina si dupa cat timp ati dat jos. va mulumesc.

3 raspunsuri

ziba
a raspuns acum 10 ani

Si eu am luat 23 de kg in sarcina, in conditiile in care am mancat portii o idee mai mari decat de obicei, dar nu cat pentru doi, in niciun caz. Am luat in schimb Progesteron timp de 4 luni (am fost in iminenta de avort) si Elevit o luna (pt anemie). Nici acum, dupa un an de la nastere, nu am dat jos decat 2 kg, inca alaptez si eu si nu am putut tine nicio dieta, am intrebat medicul de fam si mi-a zis sa las prostiile, ca vorbim de dieta dupa ce termin cu alaptatul. Tin sa iti spun ca nici acum nu mananc cu doua guri, mananc mancare gatita sanatos, fara prajeli, nu amestec doua feluri de mancare etc, si totusi nu imi revin la greutatea de dinainte de sarcina. Am plecat de la 56 de kg. Nu stiu cum naiba se zice ca alaptatul te ajuta sa iti revii mai repede la greutatea de dinainte, e un mare neadevar, sa-mi fie cu pardon, sau poate depinde de organism. Vreau sa iti spun ca si burta abia acum, spre un an, a inceput sa se desumfle, cu toate abdomenele facute. Sa nu te descurajezi! poate la tine va fi altfel! Dar pregateste-te si pt cazul in care nu va fi.

calita elena
a raspuns acum 10 ani

Draga mea Ziba ai mare dreptate in privinta alaptatului. Si eu am alaptat pana la 5 luni si nu am dat jos din kilograme. Da jos cine isi permite sa manance sanatos, diete, sala si alte chestii.

mami_
a raspuns acum 9 ani

Sunt de acord cu voi, nu am slabit niciun kg cat timp am alaptat! E un mit care trebuie daramat! Sala si dieta slabesc.

Vezi intrebari din:
Modifică Setările