Cauta

Cum este mai sanatos sa nasti? Pentru mama si pentru copil?

ela25 a intrebat pe 04.02.2010

7 raspunsuri

pietricel
a raspuns acum 10 ani

Parerile sunt impartite, cel mai sanatos e sa nasti natural!

ioana_dinu2000
a raspuns acum 10 ani

Cel mai sanatos este asa cum iti doresti sau cum poti ca daca ai circulara la copil, poti risca sa nasti si normal dar daca ai cordonul scurt. . . Nu stiu cat de sanatos o sa fie pentru copil. . . Cel mai important este copilul tau, in functie de el alegi.

oanachampion
a raspuns acum 10 ani

Natural. Din orice perspectiva ai privi, e mult mai sanatos si mai putin riscant sa nasti natural.

adriana75
a raspuns acum 10 ani

Cezariana. Inainte de a ma hotari pt cezariana am scris intr-un caiet pro/contra la naturala si pro/contra la cezariana. Am citit tot ce am putut gasi pe net, articole, forumuri, pareri. Am mai stat de vorba cu un amic, medic. Tot ce am aflaat am pus pe caiet. Fa si tu asa si vezi ce iese. E o hotarire foarte grea. Eu am ales cezariana si ii multumesc lui Dumnezeu ca nu am ales naturala. Bafta.

adriana
a raspuns acum 10 ani

Eu am nascut acum doi ani un baietel normal si foarte usor cum nu am crezut vreodata ca am sa nasc. E acum sunt din nou insarcinata in 6 luni si va marturisesc ca imi e foarte frica de nastere. Am venit la mama acasa sa nasc aici pentru ca am multe cunostinte care lucreaza la spital si o sa poata sa stea cu mine cand nasc. As prefera sa nasc normal pt. a-mi putea tine fetita in brate fara probleme. Optati pe nastere normala daca nu sunt probleme ca e cel mai bine. Bafta.

Dana
a raspuns acum 7 ani

Daca sarcina decurge fara probleme, cel mai sanatos si mai bine atat pentru mama cat si pentru fat este sa nastem natural!

elena
a raspuns acum 7 ani

Cel mai sanatos este natural, daca nu ai probleme dar, daca ai si medicul iti recomanda cezariana ar fi cel mai bine, atat pentru mama cat si pentru copil.

Vezi intrebari din:
Modifică Setările