Cauta

Am o fetita de 6 luni si jumatate. Cand am nascut-o, a avut 2900 gr. si 48 cm si mi-a scazut in spital la 2700 gr. Acum are 6600 gr. si 61 cm.

timea a intrebat pe 31.01.2013

O mai alaptez si ii dau si 2 mese pe zi si as mai avea o intrebare. Am fost la menstruatie 2 luni si dupa aceea nu mi-a mai venit menstruatia timp de 4 luni. Mi-am facut si teste, dar nu sunt insarcinata.Este bine daca nu imi vine?Astepr un raspuns de la dumneavoastra. Va multumesc.

2 raspunsuri

Dr.Panaitescu.Anca
a raspuns acum 7 ani

Cred ca trebuie sa faceti un consult ginecologic. Va doresc succes! Felicitari ca alaptati!

Emil Otesteanu
a raspuns acum 7 ani

Fetita s-a nascut cu un deficit al greutatii si taliei, ceea ce presupune o nastere prematura. Normal nasterea survine la 9 luni de sarcina, iar bebele trebuie sa aibe 3000 - 3200 gr si talia ( lungimea) 50 cm. Scaderea in greutate in primele zile dupa nastere este normala si se observa la toti nou nascutii, deci nu trebuie sa va ingrijoreze. Acum, la varsta de 6 luni trebuie sa aiba 7000 gr si 64 cm. Deci, aceasta diferenta trebuie recuperata printr-o corecta alimentatie, pe langa laptele de mama, sa-i asigurati prin diversificare in afara de supa si piureuri de legume ficat de pasare, carnita de pui, galbenus de ou, suc si pulpa de fructe, de comun acord cu medicul fetitei.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/