Cauta

Trebuie sa nasc in aproape 3 saptamani si nu stiu de unde trebuie sa iau adeverinta cum ca sunt asigurata, adeverinta care trebuie sa o duc la spital?

loredana a intrebat pe 20.02.2014

Specific ca sunt angajata si in prezent sunt in indemnizatie de crestere a copilului, iar firma la care am fost angajata este in insolventa, si nu stiu in cazul asta de unde trebuie sa iau adeverinta care trebuie sa o duc la spital cand nasc ca sa dovedesc cum ca sunt asigurata. Sper ati inteles ce vreau sa spun. Va multumesc pentru ajutor.

2 raspunsuri

roxyb
a raspuns acum 6 ani

Adeverinta trebuie sa o luati de la firma. In cazul in care firma nu v-o poate da (desi eu cred ca este obligata sa v-o dea), puteti sa o luati si de la casa de asigurari pentru ca si ei sigur au o evidenta a asiguratilor sau a firmelor care au angajatii cu asigurare. Sper ca am explicat cat mai bine ca sa fiu si eu intelesa.

loredana
a raspuns acum 6 ani

Cand am facut dosarul pentru indemnizatie mi s-a cerut sa incetez cartea de munca si a trebuit sa caut pe noul patron al firmei ca sa imi elibereze adeverinta cum ca incetez cartea de munca. Si daca ii incetata la ei ma gandesc ca nu mai am legatura cu firma respectiva (la care am fost angajata). Inainte sa il caut pe noul patron am apelat, ca de obicei, la contabila cu care tineam legatura pentru acte de la firma la care am fost angajata, si mi-a spus ca firma este in insolventa si ea nu mai poate sa imi elibereze adeverinta respectiva pentru ca nu mai au stampila firmei. Poate ca asta este solutia sa ma duc la casa de asigurari. Va multumesc.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/