Cauta

Uter unicorn cu corn rudimentar

Ana a intrebat pe 08.07.2015

Buna ziua,as dori sa va intreb daca am uter unicorn cu corn rudimentar,am facut operatie am vre-o sansa sa raman insarcinata?

8 raspunsuri

Sanse de sarcina pot fi, dar riscul e mare de avort sau nastere prematura - histeroscopia e utila in acest sens pentru a evalua cavitatea uterine rezultata dupa interventie!

Pentru a putea sa purtati o sarcina trebuie sa existe o cavitate uterina de dimensiuni cat mai aproape de normal si asta se evalueaza ecografic si printr-o interventie numita histeroscopie cand se vede interiorul cavitatii uterine!


Diagnosticul pe care il aveti este destul de grav in ideea unei sarcini, dar nu va afecteaza cu nimic sanatatea!

Daca nu ati ajuns pana acum intr-o clinica specializata in infertilitate pentru a va putea lamuri trebuie sa faceti acest lucru!

Depinde din ce zona a tarii sunteti sa va pot recomanda un loc anume dar cu cat faceti pasul acesta mai repede cu atat mai multe sanse sunt sa va impliniti visul de a avea un copil!

Pe mine ma gasiti in Bucuresti la spitalul Wellborn!

Ana
a raspuns acum 5 ani

Nu inteleg ce anume ati vrut sa imi spuneti, eu nu stiu exact ce mi-au făcut la operatie, si de asta as vrea sa stiu ce sanse am sa fac un bebe, este grav. Multumesc.

Ana
a raspuns acum 5 ani

Doamna doctor ce sfat imi puteti da, ce ar trebui sa fac, pentru a putea avea un copil.

Ana
a raspuns acum 5 ani

Doamna doctor, cum as putea sa iau legatura cu dumneavoastra?

nicoleta_v
a raspuns acum 5 ani

Salut! Dna dr a fost destul de clara, diagnosticul tau nu e unul bun pentru sarcina, se pare ca dimensiunea/forma uterului tau nu sunt potrivite pentru a duce la capat o sarcina - exista risc mare de avort.

Insa, ca sa stii exact ce sanse ai trebuie sa faci investigatii sa vezi cat este uterul tau exact.

Mergi inapoi la dr tau sau mergi la un medic specializat in probleme de fertilitate.
Succes maxim iti doresc!

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/