Cauta

Teste de sarcina slab pozitive.

Docolin Maria a intrebat pe 07.04.2014

Ma numesc Maria si am si eu o nelamurire de ceva timp. Eu si sotul meu lucram intens in proiectarea unui bebe de aceea avem contact sexual des.

Am un ciclu regulat de 29 de zile. Pe 26 februarie am avut menstruatie normala 4-5 zile, iar pe 29 martie am facut un test de sarcina care a iesit slab pozitiv, adica a 2-a liniuta era slab vizibila, foarte pala, acest test l-am facut la amiaza, iar seara am mai repetat inca unul care a iesit negativ.

A 2-a zi pe 30 trebuia sa fiu la ciclu. De dimineata m-am trezit cu o scurgere maronie, sub forma de pete, cam o pata la 5 ore, care ma tinut 2-3 zile. Fara niciun fel de durere, nici de burta, nici de spate, nicio modificare si nicio durere la sani.

Nu stiu ce sa mai cred. Exista sansa sa fie sarcina? Simptome nu am. Acum 2 saptamani m-am trezit intr-o dimineata si am vomat direct, ma simt putin obosita. Noaptea am insomnii si ziua as dormi incontinuu, si merg foarte des la baie.

Daca ma scapa si nu merg, am impresia ca ma apasa ceva pe vezica. Test de sarcina nu am mai facut pentru ca mi-e frica de un rezultat negativ. La medic merg doar peste o saptamana.

Ce ziceti? Acele pete maronii sa fi fost de implantare?

4 raspunsuri

Dr.Botezatu.Radu
a raspuns acum 6 ani

Buna ziua,

Este necesar sa mai faceti un test de sarcina.

In cazul intarzierii menstrei varianta cea mai probabila este sarcina.

claudia
a raspuns acum 6 ani

Sfatul meu este sa lasi frica nefondata care nu iti este de ajutor si mai fa un test de sarcina

In cazul unei eventuale sarcini nu faci altceva decat sa il stresezi pe bebe. Daca nu ai dureri abdominale este bine, pot fi pete de implantare.

Sarcina se vede la transvaginala pe la 5 saptamani asa ca, eu in locul tau as mai face un test. Succes si sa fie cu noroc!

Docolin Maria
a raspuns acum 6 ani

Buna ziua, Am repetat ieri un test de sarcina sure ceck si mi-a iesit linia ce control rosie, iar dupa cateva secunde incepand de la mijlocul liniei de control si pana la T pe diagonala mi-i a iesit o linie roz pal si o pata.

S-a facut roz pal aproape tot testul. Oare sa fie invalid testul sau avand in vedere ca nu l-am facut de dimineata sa se fi diluat liniuta de T? E posibil?

Sunt foarte nerabdatoare pana saptamana viitoare si simt eu ca e bebe. Am dureri foarte mari de cap si greata de dimineata.

Ieri de dimineata am si vomat, ciclu menstrual am avut, dar nu cred ca a fost ciclu pentru ca nu ma durut nimic.

Asa cum am mai explicat in prima postare, noaptea nu curgea nimic, nici dimineata doar pe la amiaza aveam o pata maronie.

Asta a tinut 2-3 zile. Eu la menstruatie aveam o scurgere abudenta si cu dureri, cum nimic. Sa imi fac sperante in continuare? Nu stiu ce sa mai cred de rezultatul testului pentru ca linia roz era pe diagonala pe tot testul, nu in dreptul lui T.

claudia
a raspuns acum 6 ani

Inseamna ca nu l-ai facut corect pentru ca ai sansa sa fi in Romania, iar testele nu sunt intotdeauna ok.

Mai cumpara un test de la farmacie, pe care trebuie sa il faci dimineata - corect.

Daca nici maine dimineata nu iese concludent mergi la un laborator si fa analiza beta hcg.

Detecteaza sarcina mai repede decat testul. Iti tin pumnii si astept vesti de la tine.

P. S - doua picaturi de urina e suficient. Daca ai nelamuriri roaga farmacista sa te ajute.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/