Cauta

Suntem amandoi purtatori de antigen HBs si ne dorim un copil. Ce e de facut?

Angy a intrebat pe 14.06.2013

In urma cu cativa ani am aflat ca suntem purtatori de antigen HBs. Acum ne dorim sa avem copil si am dori sa stim ce se poate face!

Am facut cateva analize uzuale printre care TGO si TGP care sunt normale la amandoi. Eu (viitoarea mamica) am TGO de 33mg/dl si normalul spune ca este pana in 32mg/dl am facut de asemenea si un eco si mi s-a spus ca toate organele sunt bine inclusiv ficatul are un aspect curat si dimensiunile sunt normale. Mentionez ca nu am niciun fel de probleme, ma simt bine.

Mi s-a cerut sa fac viremia, dar acum nu mi-o permit si nu stiu daca este necesara din ce am citit pe net dat fiind ca analizele sunt bune.
As dori sa stiu ce pot face acum ca ne dorim copil si care sunt pasi incepand cu sarcina si ami, apoi cu alaptatul (va fi posibil in cazul unor parinti cu antigen HBs pozitiv)
Multumesc anticipat!

1 raspunsuri

Dr.Panaitescu.Anca
a raspuns acum 7 ani

Puteti obtine sarcina. Unele autoritati recomanda nasterea prin cezariana si permit alaptatul, studiile dovedind ca riscul este mic pentru transmiterea prin lapele matern a virusului B. Vorbiti cu medicul dvs..

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/