Cauta

Sunt necesare analize suplimentare?

anamaria85 a intrebat pe 15.09.2016

Buna ziua. In mai am avut o sarcina cu ou clar (avortata medicamentos in iunie), iar luna aceasta am avut o sarcina biochimica, confirmata prin teste de sarcina si de sange pozitive si menstra care a intarziat o saptamana.

In momentul de fata se impune sa facem analize suplimentare sau sa incercam in continuare sa obtinem o sarcina sanatoasa, fara alte investigatii? Multumesc!

2 raspunsuri

Depinde si de varsta si istoricul dumneavostra. Daca sunteti tanara (sub 35 ani) si sarcinile le-ati obtinut usor puteti incerca din nou fara investigatii prealabile (cu exceptia celor uzuale inainte de sarcina).

anamaria85
a raspuns acum 4 ani

Am 30 de ani, sotul are 34. Prima sarcina din mai 2016 a iesit din prima, acum vad ca in septembrie iarasi a fost sarcina, asadar banuiesc ca ne-am incadra la sarcini obtinute usor. Eu am facut toate analizele prenatale uzuale plus profilul antifosfolipidic care este in regula si analizele la tiroida care iarasi sunt in regula. Sotul nu a facut nicio analiza pana acum. Mai incercam, trebuie sa fie bine pana la urma. Multumesc!

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/