Cauta

Steriletul ingrasa ? Eu il am de 3 luni si am pus 8 kg.

Valy a intrebat pe 25.06.2010

4 raspunsuri

karrina
a raspuns acum 10 ani

Interesant. Dar nu cred ca steriletul este problema. Sigur nu ai modificat ceva in stilul tau de viata? Esti mai sedentara?

karrina
a raspuns acum 10 ani

Ar mai fi ceva. Din cate stiu exista un sterilet care se numeste bioactiv si este cu hormoni. Acesta poate ingrasa. Oare din acesta ai?

patricik07
a raspuns acum 9 ani

Si eu am sterilet cu CU si am pus si eu 2 kg de cand il am (1 an) si modul meu de viata nu s-a schimbat, cred ca e de la sterilet ceva modificari trebuie sa apara in organism dupa montare. Nu le cred pe cele care zic ca nu s-a schimbat nimic.

angel_dana
a raspuns acum 9 ani

Depinde foarte mult si de organism. Eu tind sa cred ca poate si ingrasa. Eu mi l-am pus in 2007 in luna august si prin ianuarie 2010 am inceput sa am probleme legate de menstruatie ( aproximativ la doua saptamani imi venea cliclul ). Am urmat un tratament prescris de medicul meu ginecolog, nu am mai avut nici o problema in urma tratamentului, insa in decembrie 2010 aceeasi situatie ( am observat ca numai in perioada rece mi se intampla ). Practic organismul la un moment dat reactioneaza asupra "corpului strain" si intr-adevar apar schimbari destul de majore ( timpul de menstruatie este mult mai mare ), chiar am luat si in greutate, cu toate ca alimentatia este una usoara si cat de cat sanatoasa.

Vezi intrebari din:
Modifică Setările