Cauta

Scurgeri maro, semn de fertilitate?

Alexandra Popovici a intrebat pe 09.08.2017

Buna ziua, am si eu o nelamurire. Din 15.07-19.07 am avut ultima menstruatie. Pe 27.07 a fost presupusa data a ovulatiei, perioada in care am avut contact neprotejat. Data de inceput a urmatoarei menstruatii este prevazuta pe data de 11.08. Problema este ca de aproximativ 2 saptamani am o tuse seaca cu o usoara durere in piept fara febra, care am incercat sa o tratez, fara succes, cu Prospan sirop.

Acum doresc sa incep un tratament cu Aerius si Acc, iar problema este, din ceea ce mi s-a spus, ca aceste medicamente sunt interzise in sarcina, mai ales in primul trimestru de sarcina si in conceptie. Mentionez ca am facut un test de sarcina, dupa parerea mea prea devreme, in data de 7.08 (cu 4 zile inaintea inceperii menstruatiei) care a iesit negativ, iar tot din 7.08 am o secreti maronie, care se aseamana foarte mult cu cea care o aveam si in luniile trecute la inceput si sfarsit de menatruatie. Multumesc anticipat!

1 raspunsuri

Trebuie sa asteptati cel putin intarzierea menstrei si faceti un test de sange betaHCG sa excludeti sarcina inainte de a incepe tratamentul.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/