Cauta

Sarcina extrauterina cu trompa extirpata dreapta! Vreau sa raman insarcinata!

Tufan Alina a intrebat pe 06.10.2013

Buna seara, ma numesc Alina si am 30 de ani, acum 2 ani am avut o sarcina extrauterina pe partea dreapta, mentionez ca trompa dreapta mi-a fost extirpata in intregime, dar mi-a fost salvat ovarul, deci am o trompa(stanga)si doua ovare. De cand am fost operata am facut numeroase analize si toate au iesit bine, de ce nu pot ramane insarcinata? Sa fie din cauza stresului sau de frica unei sarcini extrauterine? Ce pot face sa raman insarcinata pentru ca imi doresc din suflet. Astept cu nerabdare un raspuns! Va multumesc.

2 raspunsuri

Dr.Panaitescu.Anca
a raspuns acum 6 ani

Trompa cealalta este functionala? Ati facut vreo analiza pentru a sti daca trompa este permeabila? Daca trompa este permeabila, mai trebuie sa mai incercati si tineti cont si de analizele sotului. Daca trompa nu este permeabila, conduita este specializata in functie de situatie. Nu ezitati sa ne scrieti.

tufan alina
a raspuns acum 6 ani

Buna seara, trompa ramasa este permeabila, am facut histeroscopie si histerosalpingografie si trompa este buna, cu mici chistulete pe ovarul drept, dar cred ca chistulete au toate femeile, dar care sunt tratabile.

Din punct de vedere al sotului am facut spermograma si este in limitele normale! Puteti sa ma ajutati? Am luat numeroase medicamente binenteles date de doamna dr., dar nimic pana acum.

Am intrat de curand pe site-ul acesta la recomandarea unei prietene si am vazut ca fetele discuta de un tratament naturist si anume de Branca Ursului! Chiar am observat ca la multe dintre ele chiar a functionat si chiar ma bucur pt ele. Este bun? Va multumesc si astept raspuns cu nerabdare! O seara buna!

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/