Cauta

Prietena mea a avut menstruatia in perioada 1 - 4 martie.

alex1337 a intrebat pe 11.03.2013

Prietena a avut menstruatia in perioada 1-4 martie. Pe 10 martie am facut sex neprotejat, fara ejaculare. Sa imi fac griji pentru o eventuala sarcina?.

Pe data de 1 martie prietena mea a avut ciclul, acesta terminandu-se pe data de 4 martie. Pe data de 10 martie, am intretinut relatii sexuale, dar fara sa ejaculez.

Vroiam sa stiu daca sunt sanse ca ea sa ramana insarcinata. A doua zi, zicea ca o doare burta, dar din cate stiu, ii prea devreme pentru semne de sarcina si cel mai probabil sa fie altceva. Dar tot a reusit sa ma sperie. Va multumesc.

1 raspunsuri

aliginina
a raspuns acum 7 ani

Daca nu a ramas acum gravida nu inseamna ca nu are sanse pe viitor aici mai multe informatii. Cunosc un cuplu care a procedat ca si voi si dupa 9 luni au avut ce legana in brate. Cunosc un alt cuplu la care li s-a rupt prezervativul, fata a luat pastila de a 2-a zi, dar tot a ramas insarcinata. Am auzit de cazuri cand femeia a ramas insarcinata chiar daca lua anticonceptionale.

Sper ca sunteti constienti ca avand contact neprotejat aveti mai multe sanse ca ea sa ramana insarcinata. Va asumati in egala masura o eventuala sarcina? Avortul nu este o metoda contraceptiva!

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/