Cauta

Pot sa am probleme ca sunt insarcinata? Sau ce poate fi?

Liliana a intrebat pe 19.03.2014

Buna ziua d-na doctor Panaitescu,

numele meu este Liliana Cioc si am conversat pe forum. Dar va voi face o mica descriere pentru a intelege intrebarea mea.

Am fost operata pe 8 Ianuarie de o tumoare (15 cm) in urma caruia mi-a fost extirpat ovarul stang. au trecut 2 luni, nu am avut o menstruatie normala. Dupa operatie am avut CM pe 2 februarie apoi din nou pe 22 februarie, normal, dupa aceasta perioada am avut contact sexual, nedandu-mi seama de perioada fertila, facand socotelile pentru urmatorul CM, a trebuit sa-mi vina pe 16 martie, mi-a venit, dar am avut pete maro timp de 3 zile.

Stiu ca este putin devreme sa fac testul de sarcina, si totodata nu am niciun simptom, greturi sau alte semne ca as fi insarcinata.

Exista posibilitatea sa fiu insarcinata? Daca da, exista vreun risc privind operatia, care este totusi proaspata de doar 2 luni?

Sunt putin speriata acum, imi doresc foarte mult un copil, dar nu doresc sa imi creez probleme.

Pe 3 Aprilie, am programare la cabinet de planing familial, unde bineinteles voi merge impreuna cu sotul.

In asteptarea raspunsului dumneavoastra, va multumesc anticipat.

Cu respect,

Liliana Cioc

1 raspunsuri

Dr.Panaitescu.Anca
a raspuns acum 6 ani

Daca sunteti gravida nu este o problema cu operatia. Operatiile pe ovar se pot face si in sarcina! E nevoie uneori de suplimentare cu progesteron. Totusi, cred ca e putin probabil sa fiti gravida. Asteptati sa va intarzie menstra si apoi faceti un test de sarcina. Va doresc succes!

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/