Cauta

Oare sunt insarcinata?

ionica anca a intrebat pe 24.10.2014

Buna,

Ma numesc Anca. As avea si eu o intrebare, o speranta. Ma chinui de 3 ani sa raman insarcinata, 5 medici diferiti, aceiasi concluzie, totul e bine, sunt perfect sanatoasa. Numai ca barza mea s-a imbatat pe drum si uite asa, luna asta pe 14 /10 ma trezesc cu o sangerare pe chilot maronie si atat.

Pe 21/10 trebuia sa am cm, dar nimic, si am dureri de spate, sani si balonare, iar cm apare azi pe 24/10, culoare maronie si nu atat de abundenta ca de obicei.

Credeti ca sunt insarcinata? Tin sa specific ca am CM regulat.

2 raspunsuri

nicoleta_v
a raspuns acum 5 ani

Decat sa stai pe net si sa astepti ca una dintre noi sa-ti raspuna, cred ca mai bine ar fi sa dai o fuga la farmacie/DM si sa cumperi un test de sarcinasi sa-l faci... te-ar scuti de unghii roase si stres... Succes!

Dr Vasilescu George - Clinica Columna
a raspuns acum 5 ani

Faceti un test de sarcina. Puteti folosi un test din farmacie, dar mai concludent este testul beta HCG din sange.

Secretia maronie poate fi determinata de o infectie sau, mai grav, de o sarcina extrauterina, mai ales ca a aparut inainte si dupa perioada obisnuita.

Daca testul este pozitiv, trebuie sa fiti monitorizata atent ecografic. Daca iese negativ, faceti un examen al secretie vaginale si culturi din colul uterin.

In ceea ce priveste fertilitatea dvs, sigur ca se poate obtine o sarcina. Gasiti-va un medic care sa aiba rabdare cu dvs.

Succes!

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/