Cauta

Oare care este motivul?

ana maria a intrebat pe 04.03.2014

Buna, ma numesc Ana. Nu vreau decat sa stiu daca este bine ceea ce mi se intampla. De la 16 ani niciodata nu mi-a venit menstruatia regulat, iar medicii m-au sfatuit sa iau contraceptive si nu am vrut deoarece imi era frica sa nu imi apara efecte secundare.

Bun, deci cel mult mi-a intarziat 3 luni, din decembrie nu mi-a mai venit si a fost o data cand nu m-am protejat 15 februarie, deci clar nu stiu daca ii intarziere sau sarcina, desi ma indoiesc.

Acum am sesizat ca am cosulete pe sfarcuri si sfarcurile sunt cu un pic de scoarta de la ce sa fie? Nu am simptome de sarcina si test inca nu mi-am facut. Vreau sa stiu ce se intampla cu sanii mei. Este ceva grav? Multumesc anticipat.

1 raspunsuri

Dr.Botezatu.Radu
a raspuns acum 6 ani

Buna ziua. Cel mai indicat este sa faceti un test de sarcina. In ceea ce priveste problema cu sanii nimeni nu poate spune ceva inainte de a veni la un consult. Deci, va sfatuiesc sa mergeti la medic si sa urmati indicatiile. Menstruatie, fie ea si indusa artificial trebuie neaparat sa existe in fiecare luna. In caz contrar va expuneti la riscuri serioase. Numai bine.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/