Cauta

Mi-a venit menstruatia dupa o perioada de 3 luni de zile in care nu a venit.

Roman Nicoleta a intrebat pe 30.11.2015

Am si eu o mare problema. Mi-a venit menstruatia dupa absenta a 3 luni de zile in care nu a venit.

Am facut teste de sarcina au iesit negative. Tin sa mentionez ca am un baietel de 3 ani jumatate si inainte sa raman insarcinata cu el imi spusese ca am ovarele micropolichistice si ca voi ramane foarte greu insarcinata.

Dar azi mi-a venit menstruatia si ma simt foarte rau dureri de spate si burta. Care ar putea fi motivul pentru care imi intarzie atata? Tin sa mentionez ca in trecut acum cativa ani buni am luat niste anticonceptionale si de atunci am inceput sa am dereglari ale menstrautiei mari.

Cum as putea sa imi reglez menstratia? Printr-un sterilet se regleaza sau trebuie sa fac un tratament? Care ar putea fi simptomele unui avort spontan?

1 raspunsuri

Avortul spontan nu este cu siguranta in contextul testului de sarcina negativ, ci cel mai probabil nu ati avut ovulatie in ultimele 3 luni.

Daca aveti ovare micropolichistice si sunteti plinuta este foarte util sa slabiti si poate fi suficient pentru a se relua ovulatiile si a avea din nou menstre regulate.

Steriletul nu regleaza menstra, ci doar va asigura contraceptie daca asta va doriti.

Mergeti la un control cu ecografie si dozari hormonale daca modificarile de ciclu se mentin pentru a se decide ce e cel mai bine in cazul dumneavoastra!

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/